Nå er leiligheten til salgs og det er vemodig å tenkte på at vi skal flytte her fra.. men med "nytt" hus på min barndomsøy er det også litt spennende.

I løpet av de siste tre årene har vi småjobbet her og der og idag har vi en funksjonell småbarnsfamilieleilighet med masser av gjemme/lagrings-plass.

Ett av rommene som fikk en omgang var våres soveværelse. Her hadde vi tre innebyggede skap ivegg fra 1953. En løsning som tok mer plass enn det ga.(må klare å finne frem noen før-bilder)

PlanA var å rive skapene og bygge jenterommet bittelitt større.. men det var før vi fant ut at skapene var bærende! Veggen på jentesiden måtte bli og en planB arbeides frem.

En rask og smart løsningen ble å bygge inn ikeaskap i veggen.
Vi har ett høyskap og to kjøkkenskap. Under kjøkkenskapene har jentene fått en hule på sin side og jeg hang opp en kjøkkenstang på vår. Stangideen fant jeg hos stylizimo Hun har dog en gardinstang- men det hadde ikke vi plass til.

Inn på rommet har vi også klemt ett 2m bredt garderobeskap. Gikk i utgangspunktet ikke.. men med litt lister og plater ble det "bygget inn"
Bak skap og dør er der så fint plass til bordplater, brannslukkingsapparat og en skittentøyspose.