Mitt navn er Charlotte, 30år, gift med Tommy og sammen har vi to herlig jenter- Amanda 3år og Tilde 1år. Sammen har vi flyttet rundt i Danmark og Norge men med nykjøpt hus på Vassøy blir vi nok værende her en stund.

Vår første familiefotoforsøk..

Huset vi har kjøpt er fra 1956 og med årene til hjelp vil vi sette våres preg i vårt nye hjem. Kan nesten ikke vente med å overta og gå igang. Den tilhørende hagen skal også bli spennende å bli kjent med.

Veldig glad og interessert i interiør men må finne ut hvordan jeg kan blogge min interiørverden.. kanskje det kommer av seg selv med huset?!

Da jeg var 14 år lærte min farmor meg å hekle, hun var streng men nøj hvor er jeg glad for alt idag. Hekling er virkelig terapi.

I 15-16års alderen skulle jeg bli fotograf! Det ble jeg ikke.. utdannet meg til fotofaghandler.. ikke helt det samme men mye mer riktig når alt kom til stykket. Idag arbeider jeg på ett kontor med booking, er tidvis hobbyfotograf og miljøskadet printnørd.

Søm utfordrer den utålmodige perfeksjonesten i meg.

Jeg kan ikke strikke! Vil gjerne men orker ikke å lære det. Godt jeg har snill mamma og svigermor som strikker nesten hva som helst.

Jeg startet å blogge for å holde den danske familien oppdatert på livet i Norge. Mer og mer innhold begynte å dreie seg rundt mine sysslerier og det var på tide å "skille seg" fra utgangspunktet å starte forfra. Bloggen Kjært hjelper meg med å jekke ned mine egne forventninger til meg selv og gi ett push til å fullføre påstartet arbeid.

Blir glad og uendelig inspirert i bloggland, på pinterest, magasiner, reklame(!) og blandt venner/familie.

Håper vi ses igjen og legg gjerne igjen en liten hilsen om du vil.

Kh Charlotte